Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULSAGA

Pappa pappa berätta en saga, det är snart jul. Lyssnar jag snällt
kommer nog tomten ihåg att läsa min önskelista.
… Jaha, vad skall den handla om, kanske om tomten som blivit så
gammal att han inte orkade köra renarna utan anlitade postverket
och brevbäraren.
Inget larv något ur verkliga livet.
… Det var två poliser som åkte moped och så tog......
Den har jag hört förut, de stanna vid en korvkiosk och bad att få
två halka, larvigt. Berätta om när du träffade mamma nere på den där
klubben som bara hade röda blinkande ljus.
…Inte i kväll.

© Bosse 15 december 2016.




Prosa (100-ordare) av Bossepoet från Österbotten
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-15 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten