Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJ, dagdrömmar och lite morgonkaffe

Tänk om resan inte tog slut?
Vagnen bara fortsatte att vandra.

Rälsen följer tankarna,
tankarna som flyger bort.

Mot kilimanjaro, Antarktis och Matchu Pitchu,
mot Eiffeltornet och den sovande buddan.

Drömhänder bygger en räls,
som bestiger moln.

Dagvandrare, äventyrar,
en ny Indiana jones.

På med hatten och piskan,
för att jaga den vita elefanten.

Tänk om resan inte tog slut,
efter rostade kaffebönor svalnat i handen.





Fri vers av Nerdissta
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-16 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta