Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag (numera)

Vart är du, min vän?
Orden jag aldrig fått, vart tog de vägen?

Svårt att älska ensam.

Fantasin skenar iväg till skrämmande bilder
när jag ej vet.

Vart är våra samtal,
som får mig att flyga
högt.

...

Vart är du, min vän?
När ska du se mig?
Vart ska vårat nästa möte vara?
Fyllt av ouppnåelig lust.

Lösa ord av längtan.

Kort sagt, min käraste vän,

jag saknar dig.




Fri vers av MaFilda
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-05-16 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda