Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovälkommet besök

Besöket var oplanerat
inte önskvärt
men kom ändå
helt överraskande

Nej skrek känslan
med full kraft
jo sa realisten
med lugn röst

Kaoset rörde upp
i minnets skafferi
skratt och gråt
vällde fram

Sorgen vilar tung
får ha sin tid
det finns ändå
inget att förstå

- när Döden gör entré

 




Fri vers av AjBi
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-17 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi