Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småfolket

Småfolket iakttar alltid
ingenting undgår
deras seende ögon

Småfolket lyssnar alltid
ingenting undgår
deras hörande öron

Småfolket tänker alltid
ingenting undgår
deras snurrande tankar

Småfolket reagerar alltid
med ärliga frågor
och kritiskt sinne

Småfolket finns överallt
såväl utanför
som inom dig

 




Fri vers av AjBi
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-12-17 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi