Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att shoppa en morgondag


Det är så lätt att shoppa en morgondag,
ett nytt leende,
en ny känsla.

Enkelt att jaga rätta tider,
rätta platser
där kroppen ska finnas och agera.

Ibland räcker nyshoppade plagg
att lysa lyckan inåt för en minut,
som en förströelse eller ett enkelt plåster.
Det som syns utåt manifesterar verkligheten.

Men kontrasternas klädnypor kniper
Det fungerar inte att hänga på ett klädstreck ens i sommarbris,
om själen sitter fast
även om frihetens vindar blåser plaggen torra
från tårar




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-18 09:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslofullt och mycket bra skriftat
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol