Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." Kurt Cobain


"Jag är född chef." Laleh

- du vet väl att intrinsikalt värde här bara är relaterat till

effekterna av att du är här

- som alla funktioner så har biståndsarbetarna här

bara extrinsikalt värde

ingen är självklar här

jag som chef konstruerar idealen, normerna, förväntningarna på alla som jobbar här

och du svarar inte mot dem

du är efter två och en halv månad inte trygg i dina arbetsuppgifter

du får bara tills vidare-tjänst här om någon med mera erfarenhet av biståndsarbete

inte söker jobb här

ditt värde här är så relativt

helt avhängigt andras erfarenhet

du har livserfarenhet och examen

och du har fått hjälp av flera här med att lära dig datasystemet

du har varit här lika länge som jag

skillnaden är uppenbar:

jag är chef

och jag väljer

"Hustle until you no longer have to introduce yourself."





Fri vers av Ess VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-18 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP