Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD JUL

Snart kommer någon som säger God Jul
Kanske man klappar får
Eller så sitter man ensam i en vrå
Så nu sänder jag en julhälsning till er alla
Små som stora gamla som unga
Ni som är fler eller en alla får
En stor varm jul kram från mig
Jag tänker på er

GOD JUL
KRAM

Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-19 12:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack vännen...jag önskar dig sköna helgdagar...
2016-12-24

  Peter G VIP
Tack för julhälsningen!

Önskar dig en riktigt fin Jul också!


Kram!
2016-12-23

  Marja-Liisa Koski VIP
Önskar dig också GOD JUL och GOTT NYTT ÅR 2017!
Kram!
ML
2016-12-23

  Niliboy
Allt gott i de ödmjuka hjärtans tid å helig julefrid!
2016-12-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
God Jul!
2016-12-19

  Öknens Ros VIP
God Jul! Önskar jag dig. :)
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP