Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du höra det?

Tyst
kan du höra det?
Ljudet av min verklighet
som krossas mot marken
Tyst
säg inte ett ord
jag vill bara att du lyssnar.




Fri vers av rewind
Läst 142 gånger
Publicerad 2006-05-16 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rewind
rewind