Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dalen

Dalen öppnar sig
som en hand
till en hälsning,

ett ansikte
som brister
ut i skratt

att sjunka in i
utan andra tillstånd
än närvaron

och den dunkla törsten
efter sanning,
det rena vattnet

i ån som flyter
genom dalen,
att svalka sig mot




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-19 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta