Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten text efter en [1] strävsam week-end. /////////////////

 ///////////////// – syntés(en) fort-

sätt-

er.

1.

0.

1.

2.

3.

5.

8.

13.

21.

Summering [g/ /25] pågår.

Ba+ fungerar

[---------------------------------] [---------------------------------] 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 252 gånger
Publicerad 2016-12-19 20:16



Bookmark and Share


  farbror zwed
{
-19 20 ånyo. Ånýo: ånyo. Tydlig-
en. Copyright (29/ /37) är inte [ac]
fe10101. Även: fe21. Även wrong 8x
(och) FEL førècåmmär.
Okay <121/ /28> så. Ty… tydlig-
en.
Howdy (system) then. Sedan
førècommär.
}
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed