Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ba+\mä… fungerar. ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


Okay. 4000 besökare är inte [helt] oäven info. Liten text. /

{

Tecknet / är (mycket) viktigt. Tecken-

dubblering [g/ /f] förekommer.

Färg-

schemat (29/ /30) utgår.

211a2… wow.

82712… wow.

Summering (g/ /25) pågår.

8backspace (BS/ /1000) förekommer.

19712 (UNICODE) förekommer.

/ ånyo. Tydligen. Ånyo: ånyo.

COPYRIGHT  – enligt URL och typ (e/ /E) det.

PROLOG är [FORMELLT] vad FORMAT och (8x) FÖRLAG är.

U = 85 – enligt manualen.

}




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 225 gånger
Publicerad 2016-12-19 20:33



Bookmark and Share


  farbror zwed
{
-19 20 ånyo.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
____________________
____________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
}
[------------------------------------------------]

[------------------------------------------------]

2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed