Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Toetens klagan. 2016.12.19.


Kritik på en text (1611) rick




Själva skapande hysterin
med påtagen själveten min
den som om själva makten
eller som påfund stadspakten
köpa o löpa, automatiserade svin




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2017-06-15 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP