Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 21.12-16

Snön borta i skog
lingon finns på riset
och i sillburken




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-21 06:06



Bookmark and Share


  thyra
Fina bilder av alla tre raderna.
2016-12-23

  Anya VIP
Ser det röda bäret lysa så julfint. Verkligen bra tajming med texten i dessa dagar. Du är duktig!!!
2016-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Gunnel, du är en mästare på att skriva Haiku!
Tack för dem.
2016-12-21

  RitaBrunner
Men vilken härlig haiku!
Toppen!
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP