Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Käslorna vid en arvstvist. Minnen som kommer tillbaka från barndomen. Smärta sorg släktband dysfunktionalitet


Kött och blod

Kött och blod är inte syster inte vän
Vem är väl du, en främling jag har på känn
Du tror du kan göra som du vill
Du tror att jag snällt tiger still

Men

Jag kommer aldrig signera dina papper
Jag kommer aldrig vara din slav
Jag kommer aldrig acceptera dina krav

Du får ingen fullmakt

Jag vill få det sagt

Hellre jag väntar tills du nått din grav
Det är inte så att jag känner mig tapper

Men jag har tappat

Allt förtroende som finns
Du är inte den jag minns
Du var snäll när jag var liten
I min barndoms dröm du var mitt allt

Du var som livets salt

När mamma hota var du där min kära syster
När livet var svart och jag var dyster

Nu strör du salt i mina sår

Du gör mig illa vart än jag går
Du förlorade din själ
Du vill ingen annans väl

Bitterhet är din kalk

Du hungrar fastän du har allt
och saltet har mist sin sälta

men min själ kan du inte välta




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2016-12-21 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP