Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelse

Han har en grop i hakan.
Det är det sötaste jag sett.
Ögon gråblå, men milda
Tiden har gjort mellanblont till grått
Smal och lagom lång (1.82)

Varför såg jag inte honom
Men han såg mig
En hönsgård befann jag mig i.
Få tuppar, de flesta kända.

Ett tag hoppades jag
Vad kunde gå fel
Han fick mig att känna mig älskad
Och hel

Nu är han borta
Men ändå kvar
Minnet av honom
Är allt jag har

Det kommer nya tider
Nya möjligheter
Men jag är trött på att leta
Och veta
Att allt jag ville ha var han




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-28 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP