Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite humor då, efter all svärta... men Svart humor då - givetvis.


I nunnornas våld



Jag måste en sak nu för er få berätta
Jag hålls fången i nunnornas vidriga sal
Där tvingas jag massor av synder förrätta
Inför hermafroditer och dess personal

Och nunnornas hat det går inte att stoppa
De förnedrar min kropp som är sargad och späd
I dopfuntens kärr vill de ständigt mig doppa
De tar mina drömmar, de tar all min säd


För i nunnornas lössläppta kloster
Plågas jag med paternoster
De pressar i mig nån mat
Som de kallar oblat
Inte konstigt att jag snart blir helt desperat



Ja, nunnorna utnyttjar mig som är liten
Deras smittade slidor trycks mot ansiktet mitt
Jag får blott nattvardsvin, de dricker spriten
Och vältrar sig i pulver - så skimrande vitt

Min stolthet är inte det enda jag sväljer
Även deras sekret med en smak utav dy
Det finns ingen nåd fast jag hostar och kväljer
Jag är fast här för evigt, jag kan aldrig fly


För i nunnornas lössläppta kloster
Räcker det inte med plåster
För att bota de sår
Jag har fått efter år
Av bondage och bukkake, det har satt sina spår


Med skändad lekamen och sårigt organ
Med gamla tamponger långt uppe i kran
På blödande knän och med snedvriden rygg
Ber jag till den som skall hålla mig trygg:

[läses/viskas fram]

Gud som haver barnen kär
Se till mig som slavpojk är
Vart jag mig i klostret vänder
Smeks min kropp utav Guds händer
Gud han kommer när det går
Sprider säd i mina sår





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Judas Ekholm VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-22 20:24



Bookmark and Share


  Briza media
Svart humor for sure! :)
Kan inte låta bli att tänka att det hade varit svårare att klämma in i den beskrivningen om det var munkar eller katolska präster det handlade om dock.. Av förklarliga /historiska skäl. Det patriarkala samhället och det osannolika gör det kul på ett utmanande och upplysande vis. Bra!

2020-05-26

  RitaBrunner
Provocerande :)
Bra!
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP