Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSKRUTET.

Mina enda vänner är mina ord
de andra ligger nu under jord
en grifteskrift får jag väl skriva
präglat i guld på silver får det vá

vallfärda kan ni göra
orden lär ni ej förvara
i er tomma fickas ludd
bland rester av en sudd

Satiren kan ej skrivas
den måste med kryddas
med självupplevad galla
blandad med tårar som falla

© Bosse 23 december 2016.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-12-23 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten