Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...eller tänker jag fel???


Sanning

Det finns ingen sanning
Att tro så är fanatism.
Men om ingen sanning finns
då måste det vara en lögn att ingen sanning finns. För sanning kan det ju inte vara.




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-26 01:09



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
härligt med paradoxer, det ligger mycket sanning däri
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP