Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg för steg

När
mina skruvade tankar
når era unika
tolkningsapparater

Då blir
dom delade
upp i raka budskap
och vandrar ut i olika
ryggsäckar

Steg för steg
i verkligheten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-05-17 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan