Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vidare väder.

Tämlig-

en <23/ /11000> okayändå. Tema: väder… vind. 

Jul- 

afton-

en {110/ /98} blev <31/ /11101> trevlig. Gran-

en… barra-

de inte27/12 [] är idag.

9:35 PMenligt [29/ /100] datorn. 

Det <29/ /100> där får vara (97/ /111… 11101) [2] <3… /#> okay. Okay (y/ /f) føre-

comm10127. WOWwow (32/ /1111) fungerar. Tydlig-

en.

___________________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 

Copy-

right [] SYMBOL före-

99111222210127.

___________________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 

\________________________________________________/

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-27 21:48



Bookmark and Share


  farbror zwed
I OMNEJDEN CITY (RÄJONGEN) ÄR NU 1 (ETT) SNÖ ELLER SNOW TÄCKE. TECKENFOELJDEN MILJÖ (ø/ /Ø) ÄR [formellt] RESERVERAD. 20170109 [M… å\ /Å] (aa/ /EAU) är [formell] info = io – iofs.
VÄNLIG-
EN… farbrorn.
__________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2017-01-09

  Nanna X
Nej men syntetgranarna pryder ju den offentliga miljön. Själv vistas jag i den inofficiella, under täcket.
2016-12-27

  farbror zwed
Men syntét-
gran-
1027 barr-
ar (emeller-
tid) inte.
Vänlig-
en, farbrorn.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[----------ff----------]
–––––––––––––––––
———————————
{ · . · . · pynt · . · . · }
2016-12-27

  farbror zwed
          ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
          _____________________
          _____________________
          OK… föregående (101/ /1111)
          fungérar. FONETÍK-
          EN [78/ /Ä] är (mycket) vikt-
          ig. Okay <121/ /28> så.
          IPA […] foere-
          99111222210127. ®…
          fungérar.
          SYSTEM… føre-
          99111222210127. @… týdlig-
          en.
          _____________________
          ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
          _____________________

2016-12-27

  Nanna X
Granen brukar väl inte börja barra på allvar förrän efter jul.
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed