Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnekronor

vi som rensades ut
grävde oss ner
till rötterna

de som lyfter vattnet
som regnar

törnekronor




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-29 01:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord som stämmer till eftertankar.
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson