Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår

De ska fira nyår
en vanlig mellandag
därför att de inte hinner
fira den riktiga nyårsdagen
och de ska göra konst av dagen,
uppfinna den på nytt, göra den till
nåt större än fyrverkerier som sprängs,
till nåt som är bestående och som fortsätter
igenom det nya året och ut på den andra sidan




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-29 09:54



Bookmark and Share


  Mia Popiana
Snyggt!
2017-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbart avslut på en bra text!

Önskar dig ett Gott Nytt År!
2016-12-29

    ej medlem längre
Fint med ett alternativt firande som smäller högt inombords :)

Gott slut och gott nytt!
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta