Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Migrationsverkets planeringsresa till Polen slutade med att två anställda som arbetar med frågor kring könshandel besökte en porrklubb.


Migrationsverket & hårdporr


Resan gick från Malmö ner till Polen,
där väntade planeringskonferens.
Att stävja könshandeln var ett av målen,
men två män miste både vett och sans.

Ja, tvenne herrar drack och gjorde staden
och svirade på en och annan pub.
Till sist så lyckades de med bravaden
att smita in på en erotisk klubb  

där ena könet visade upp könen
och slängde av sig trosor, topp och särk.
Man undrar vilket verk som pröjsar lönen
för karlar som blott skänker huvudvärk.




Övriga genrer (Satir) av Judas Ekholm VIP
Läst 610 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-29 17:42



Bookmark and Share


  Briza media
Busvisslingar på denna :)
2020-05-26

    Dan Myrbeck
I själva verket
är den nakna
sanningen
viktig.
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP