Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina nyanser

 

plötsligt så satt du bara där
så oväntat, fast jag väntat ett helt liv
jag sögs in så nära
jonglerade dubbla dialoger
hörde dina tankar tala till mig
kändes som jag kunde läsa dig på något sätt
som om våra själar snuddade
vid varandras
utsvulten utforskade jag dig ogenerat,
fast jag var så trasig, 
och frågan var
om morgondagen fanns,
så njöt jag en liten stund,
ett blixtrande ögonblick
som slet sig loss från min behärskning

 




Fri vers (Prosapoesi) av KattenKin VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-12-30 17:03



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Fint.
Detta har aldrig hänt mig, det låter fint.
2017-01-21

  Lars Hedlin
Oerhört fint
2017-01-12

  Anya VIP
Vilken ömsint och vacker kärleksförklaring. Jag är med från början till slut. Riktigt vackert och lyckan sprudlar liksom genom dataskärmen.
2017-01-10

  aol
Just ett sånt där underbart ögonblick man bara längtar efter, så bra skalden fångat känslan.

2017-01-05

  Salvation Pepper
En scen sprakande av känslor i nuet.
2017-01-05

    Jane S VIP
Vilken ömsint ton. Jag fastnade för ordet behärskning. Som att alla ord förhåller sig till just det ordet.Gott nytt år Katten!
2017-01-01

  gunnnar nylund VIP
Ja, det är ofta´s de små stunderna
som har guldkant och sätter sina
avtryck i livet.
Fint vetja!...... å kul att få se dina
tankar på pränt igen.
GOTT NYTT ÅR, får man väl tillägga
också!!
2016-12-31

  i af apa

ett blixtrande ögonblick!
du är tillbaka...
2016-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Så skönt att läsa dina ord, min vän. Må det nya året älska dig!

2016-12-31

    Sefarge VIP
Träffande!
Med flödande
'enkel' kraft.
Skaldekonst!


2016-12-30

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
Kramar
2016-12-30

    ej medlem längre
"utsvulten utforskade jag dig ogenerat
fast jag var så trasig"
Vacker dikt gillar speciellt meningen ovan.
Mvh annokas
2016-12-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag längtade efter dig med dikter,
Jag är så glad du har det bra och lust att tar för dig när tillfället ges.
Gott Nytt År!

2016-12-30

    Jag är fan större än Sartre VIP
Trevligt att du är här igen.
2016-12-30

    Dan Myrbeck
Bra carpe diem-dikt.
Berörande berättat.

Stort Välkommen tillbaka!
Kul!!!!!!!!!!
2016-12-30

  Marianne Räf
Jättebra skrivet ! Vilken lysande
come-back !! Hoppas, få se dig
mkt mer, nu !! Har tänkt på dig!

KRAM !
2016-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Välkommen tillbaka!

Underbart möte att spara i minnets arkiv!
2016-12-30

    ej medlem längre
Roligt att se dig skriva igen!
Det låter spännande att råka på någon så där plötsligt som ändå var väntad!
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP