Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex x Sex = 36

Små nätta fötter
i röda fotriktiga skor.
Tangon i blodet och du svävade fram som på tussar av moln.
Jag kallade dig för Cumulus
min vän
du lämnade spår.
Ett meteoritregn över tundran
djupa sår i tusentals år.




Fri vers av Pet gorilla
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-31 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pet gorilla