Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu försvann nu.

Tiden tuggar på som ett svart ingenting. Varje ögonblick är kortare än du kan mäta eller känna men det slår an en ton som du kan bära med dig. Du är din egen dirigent och du formar varje ton till vad du vill och det är du som ger en kropp en rymd för tonen att finna resonans i.
I mötet med andra kan dina toner flyga vidare finna ny resonans och sprida vacker stämning över världen. —Om du så vill och väljer.
De toner du missar eller väljer bort äter tiden upp för all evighets evighet.




Fri vers av Pet gorilla
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-31 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pet gorilla