Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen är...

Kvällen är sen
men jag snickrar
på min veranda

skuggspel i dagsljus
följer livets gång
med alla dess flöden

ciselerade mönster
ger mig frid och ro
lycka skapas med
såg och rasp.

Under vaknattens tid
läser jag stjärnljusspråk
med bedjande hand
fångas änglars dröm.

© Bosse 31 december 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-31 19:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Utsökt
Ordsnidat!
Tack!
:)

2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten