Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIKT

ikväll rusar du mej
en skön tyngd av ett berusande vin
nära, och närmare ändå
ett lugn, känns skönt, känner lycka och samhörighet
döpt i eld, döpt i vatten
låt mig få stanna här alltid
vill inte vara någon annanstans
en värme som växer
om någon annanstans så med dej hos mej
fri till slut
för alltid
ja, fri till slut




Fri vers av Johan & Susanne
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-12-31 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan & Susanne
Johan & Susanne