Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD

kroppen fylls av alla dess känslor
dörrar dörrar dörrar
dörrar öppnas och stängs, hur skall jag sortera
låt det passera
varför skall jag sortera? lev och njut
blundar och ser
du är god! stäng dörrarna




Fri vers av Johan & Susanne
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-08-02 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan & Susanne
Johan & Susanne