Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återuppfinnandet

börjar långsamt tappa greppet
om angelägenheten
energin
omsorgen

allt som är nära avsvalnar
hinns inte med
eller hinns med
men spelar inte så stor roll
eller spelar stor roll
men struntas i

jobbar över
ikväll;
varje kväll
det är en del av återuppfinnandet
av jaget;
av att glömma;
att strunta i
slippa tänka på




Fri vers av Tilda L
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-04 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tilda L