Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens tråkigaste fest


Hej och välkommen på världens tråkigaste fest för oss som hatar att ha kul.

Tid: 17:00-21:00. Om du är sen; kom inte alls.

Det bjuds på enklare tilltugg. Har du allergier eller andra alternativa kosthållningar; snälla avbjud dig själv från detta evenemang. Inga allternativ serveras. Rökare är ej välkomna. Blir för mycket spring i korridorerna. Plus att de luktar illa.

Dryck: Finns kranvatten. Ej kylt. Om du tar med något, räkna ej med att få lägga in det i kylskåpet. Gäster undanbedes att vara i köket. Detta av sanitära skäl.

Vill ej ha några presenter. Får aldrig något jag vill ha eller kan använda. Viktigt att vi håller ljudnivån nere under kvällen. Musik kommer ej tolereras. Lista på samtalsämnen som skall undvikas bifogas.

På grund av platsbrist får barn under 18 ej vara med. Har du en vän du vill ta med? Gör inte det.

För att täcka utgifterna kan ni kan skicka swish till 07881506037. Gäller även de som gör avböjningar under sista veckan.

Snälla respektera att festen slutar klockan 21.

Med vänlig hälsning,
Tilda L




Fri vers (Fri form) av Tilda L
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-12 21:43



Bookmark and Share


  Svart svan
Ha, ha haa... :) detta var en dikt helt i min smak...Never seen before...:)
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Tilda L