Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marken runt trädet är rutten

och det sprider sig snart till rötterna.
Trädet längtar efter att få dem avhuggna
och bryr sig inte om det faller.
I en tom skog hörs det ej ändå.




Fri vers (Fri form) av Apokalysm
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-05 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apokalysm
Apokalysm