Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 5.1-17

Skeva solstrålar
hamnar långt in i rummet
dammavslöjare




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-01-05 12:31



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Hög igenkänningsfaktor
2017-01-09

  Goraxy 89 Orion VIP
I framtiden får vi helt dammfria miljöer, kanske helt befriade också från föroreningar som du och jag?
2017-01-09

    Birgersdotter VIP
Känns igen!!!
2017-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Hmm...det där känner man igen...:-)) kul haiku...
2017-01-05

  Anya VIP
Jaa man blir sannerligen störd på dammet som syns så tydligt med den låga solen. Dammsög i går och tog en ny repa idag när solen låg på. Känner verkligen igen mig i dina ord.
2017-01-05

    Dan Myrbeck
Enda chansen verkar vara att
skriva

SVERIGES RENASTE HEM

i dammet!
2017-01-05

  RitaBrunner
Sannerligen är det så! :)
2017-01-05

  Njord
Hellre sol som avslöjar dam än evigt mörker. Bra haikuat!
2017-01-05

  thyra
Verkligen en dammavslöjare. Perfekt slutord!
2017-01-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Klockren haiku! Jag har samma problem!
2017-01-05

  Öknens Ros VIP
var kommer allt damm ifrån!?
2017-01-05

  Annaemi VIP
Verkligen, så är det och ändå så efterlängtade. Du fångar det på pricken.
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP