Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök i det vilda

Jag såg nattviol, knärot och ögonpyrola
jag fann mossen, laven och sol
jag blev nu här i stunden
och kände mig till ro.




Fri vers (Fri form) av J.E Larsson
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-06 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden lever och texten lyser.
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

J.E Larsson
J.E Larsson