Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan


Än är jag inte redo

att skriva

om dig




Fri vers av J.E Larsson
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 17:29



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tycker om den här ärliga väntan. Att vara så insiktsfull, att man orkar vänta in sig själv.
2008-07-14

    ~maria~
jag vet ;) haha nej men väldigt skört och sött skrivet
2008-07-07

  Elin Katten Lo VIP
Jag gillar denna, den är söt och väldigt charmig.

E
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

J.E Larsson
J.E Larsson