Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du red...

Du red barbacka
utan sporrar, nattetid
störde min promenad
genom skogens dofter

vid storgransmotet
gick vi ofta tillsammans
uppför slänten

din nakna rygg var myggbiten
den dag jag bjöd dig hem
att dricka the i soluppgången

barfota kom du
med två nattvioler
som vänskapsgåva.

© Bosse 7 januari 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-07 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten