Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 9.1-17

Ingrid Marie
håller fram till jul
sedan övermognad




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-09 17:17



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin haiku! Härlig iaktagelseförmåga!
2017-01-10

  Anya VIP
Gillar inte riktigt Ingrid Marie...fast jag annars älskar äpplen. Köper mest jazz eller aroma....mina favoriter.
Kul att skriva om ett äpple...originell tackling.
2017-01-10

  Njord
Fin haiku!
2017-01-10

  thyra
Ja, det är bättre med Belle de Boscop :) Kul och som det är, fint!
2017-01-10

  limerick VIP
Detta äpple höll inte
denna doktor borta ty
det är alldeles för gott!
2017-01-09

    Dan Myrbeck
Ja, efter bäst-före-datumet får
man bita i det sura äpplet..
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP