Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flow

Innan hon visste ordet av
hade det skrivit sig själv
på pappret framför henne
och i dess upptrampade
spår följde fler och fler
i en böljande kedjereaktion
som gick från sida till sida
med mening efter mening




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 359 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-12 14:11



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Lysande!

Vilket flyt! :-D
2017-12-25

    ej medlem längre
texten/lyriken, rytmiskt som alltid, likt en rinnande bäck.. igenkänningen är hög!

"i en böljande kedjereaktion
som gick från sida till sida
med mening efter mening"

tycker jag är de skönaste raderna - finfint! tack.
2017-01-12

  Carl-Johan Bachofner
Fånga tanken! Fånga känslan! Fånga ögonblicket! Skriv poesi!
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta