Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattnet växer i vassen

vattnet växer i vassen
lämnar över åt sin förstfödde
att leda vägen

som kysser minnet av floden

blodets överlevnad i berget
som aldrig slutar vandra
mot havet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-12 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt tjusigt. för tankarna till Mose och prinsessan.
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson