Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiderna och innehållet i det som skall göras, skall här ses som ungefärliga.


Hur tiderna i mitt drömjobb...



...skulle kunna se ut.
Jobbet bör börja en halv timme innan det är dags för första rasten som en då bör ägna åt att dricka något. Den rasten bör bara vara till arbetet påbörjas vid tio. Sedan får det gärna vara lunch en halv timme senare. Den rasten bör räcka fram till arbetet efteråt, vilket inte bör hålla på längre än en halv timme. Sedan bör det vara paus igen för intag av vätska. Som bör räcka fram till arbetet efteråt. Sedan bör en inte arbeta längre än en halv timme och därefter bör arbetsdagen vara slut. Att jag själv bör få arbeta hemifrån när jag så känner för det och resor bör ingå i jobbet, för avkoppling i samband med arbetet på annan ort. Jag kan tänka mig att jobba exempelvis tre dagar och sedan vara ledig i elva dagar. Så kan en kvarnsten, om halsen, dras. Resten av saken har jag inte ägnat stor tid, men semestern bör absolut förlängas med en eller ett par veckor. Jag tar gärna tjänstebilen till sommarstugorna, ett i varje landskap förstås.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-21 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP