Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografiet av dig.

Jag såg ett fotografi,
av monumentet efter dig.
En grav där gräset växer vilt,
blommorna smeker ömt
ditt namn ristat i sten.
Fotografiet var taget,
av den andra kvinnan
jag höll av.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-13 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight