Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av kvinnor


Bord för två

 

än finns det vin

i hennes glas

 

än absorberas nikotin

av hennes lungor

 

än väcks hennes lust

av en stark man

 

än älskas hon

av sitt barn

 

ändå håller hon pistol

mot sin tinning

 

ändå intar hon gift

från en ask

 

ändå kastar hon sig ut

från en avsats

 

ändå binder hon rep

runt sin hals




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-14 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka