Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOARE´

Den store pianisten
svartklädd allvarlig
kommer in, bugar
sätter sig med pallknak

den svarta skörten flaxar
som kajvingar i stormby

med en inandning
väntar alla på det
förlösande ackordet

jag öppnar godispåsen
lutar mig bakåt med
slutna ögon, tänderna
maler tysta syrliga pastiller.

© Bosse 14 januari 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten