Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla sekulära eken hemsöker.

Jag tänker på den  sekulära eken utanför SvT trädet som vi kramade men ändå blev sågad. Han byte löv på någon gren men behålla sina rötter och så den här mannen ändrar sina idéer men behåller de principer.

medan svenska folket förlurar alt alt alt och morgröna växer rufsigt i landetrunt utom kontroll genom träsket utan nummer.

10 miljoner

kommer att räknas

i Sverige?

uppskattas att befolkningen den närmaste

veckan

 

 

om 7 år

kommer att växa

med ytterligare en miljon d.v.s. 11 miljoner.

själar som har förstörts av krig i behov av asyl.

det skulle inte vara ett problem

om detta antal skulle tillföra något användbart.

men jag är rädd att dessa traditionalister

som lever i exil för att representera

vårdar och värderar sina förfäders heliga regler

medan  de som stannat kvar i sina hemländer

kommer att sätta sin prägel på Sveriges välfärd.bättre en våra politiker.

som redan nu styrs under mytoman kommandon,

 

och överbefolkningen blir det inte till fördel för svenska invånare bara som på  teater en passiv motagare av främande traditioner.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP