Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEMORIA

stod ensam vid din grav
tacksam skall du veta

så nära du blev
jag kan ännu känna
dina dofter

de banar väg
till minnen
med lycka

jag saknar den tid
när vi vaknade
med havsbruset
utanför tältets tygridå

då trodde vi att nuet
varade i evigheter
för de älskande

© Bosse 15 januari 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-15 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten