Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grenarnas dans

Det stora trädets finmejslade grenar
har under natten pudrats med snö,
de vilar ömt i luften, rör sig svagt
till vindens viskningar, några hit,
några dit och så möts de alla igen
när vinden tar fart, i en svepande
cirkel mellan himlen och stammen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-16 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta