Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nygammal Kärlek..


Till-lit


Vi når varandra i

en lund av Lugn,

så snart som tecknen

mellan oss blivit

uppenbarade, så att --

- för Stunden - Inget

kan sära oss, Darling !

Lyckan lockar nånnstans,

osäkert var, men den

förebådar både Storm å

Befrielse ! Det kan icke

illa gå, - nu, sen då du har

sett mig, funnit mig

i Tiden ! Å, jag kan ej

glömma dig, mer, inte ens

för en dag, - min fina vän !!










Fri vers av Marianne Räf
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-18 05:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och tacksamt skrivet...
2017-01-21

  Salvation Pepper
Det var varmt och fint!
2017-01-19

  överlevaren VIP
Fina och följsamma ord i en vacker dikt!
2017-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin dikt, skapad i lugnets och hoppets tecken.
2017-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Nu har du klättrar uppför berget och nått toppen!
Önskar dig allt gott.
2017-01-18

  Annaemi VIP
Så fin och mjuk ton i denna dikt, tycker om den.
2017-01-18

    ej medlem längre
Instämmer med ULJO, du är värd att finna lyckan!
2017-01-18

  ULJO
Jag håller tummarna för dig och att du funnit vännen i ditt liv. Du är värd det
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf