Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anstånd om en månads mötesfritt

Ett förberedande möte för ett möte

Mötets möte

Möte för omarbetning

Möte för efterbearbetning

Möte för slutgiltig budgetförhandling

Möte för mötandets skull

En vanlig dag på jobbet för mellanchefer

Avslag på anståndet om mötesfri månad

© Christer Johansson 2017-01-19




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-19 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP