Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Livets kokong"

Om man lever sitt liv
utan smärta

Om man lever sitt liv
utan harmoni

Om man lever sitt liv
utan mål

Om man lever sitt liv
utan förlåtelse

Korsar man inga konflikter
Korsar man inga frågor
Korsar man inga svar

Korsar man bara den kista
som är byggd för dig

bara för dig

innan du förvandlas till en fjäril

© Christer Johansson 2017-01-19





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-19 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP